Gorj: Campanie de informare și sterilizare GRATUITĂ a câinilor și pisicilor

0
844

O campanie de informare și sterilizare are loc începând de astăzi, la nivelul județului Gorj. Nu mai puțin de 55 de localități s-au înscris pentru a steriliza gratuit câinii și pisicile. Astfel, s-a dat startul din comuna Dănesti, iar mâine, campania va continua în Târgu Cărbunești.

“Asociația „Pro Animals” împreună cu Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și  Protecția Animalelor Gorj, alături de Primarii si Poliția Animalelor, din cadrul IPJ Gorj, organizează o campanie de informare si sterilizare, la nivelul județului Gorj.

55 de localități s-au înscris în cadrul acestei campanii, in care vom steriliza gratuit câini și pisici, și-n același timp le vom explica cetatenilor importanta sterilizarii, microciparii cat si obligatiile pe care le au ca proprietari de animalute.

Întodeauna trebuie să plecăm de la esența problemei, iar prin această campanie asta de dorim sa facem.

🚑Azi dam startul campaniei de informare si mergem in comuna Danesti iar maine in Targu-Carbunesti!🙏🏼

𝐈𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐀𝐍𝐈𝐌𝐀𝐋𝐔𝐓𝐔𝐋 𝐓𝐀𝐔, 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐓𝐈𝐍𝐄, 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄!

‼️NU UITATI CA STERILIZAREA ESTE OBLIGATORIE, conform legii in vigoare, iar refuzul se sanctioneaza cu amenda intre 5000-10.000 ron!

☎️PROGRAMARI : contactați-ne printr-un MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), iar noi vom reveni cu un telefon pentru confirmare cu cateva zile inainte. Este foarte important sa intelegeti ca programarile dureaza intre 1 saptamana si doua luni, in functie de numarul solicitarilor si posibilitatilor noastre. Nu trimiteti mai multe mesaje, NU sunati! Un singur mesaj este suficient pentru programare.

Va rugam sa nu va asteptati sa raspundem imediat la mesaje, nu avem o persoana angajata care sa faca acest lucru si totul se desfasoara pe baza de voluntariat! Raspundem cat de repede putem in limita timpului liber disponibil”,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here