Rovinari: Un elev și-a împușcat în picior o colegă, chiar în sala de clasă

0
702

Un elev de 16 ani, din Rovinari, a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție, după ce și-a împușcat o colegă de clasă în picior, chiar în incinta  unității de învățământ. Un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Gorj a fost sesizat joi de un agent de pază de la o instituție de învățământ din localitatea Rovinari despre faptul că un elev are asupra sa un pistol cu bile.

Jandarmii împreună cu agentul de pază au mers în sala de clasă în care se aflau mai mulți elevi, unde au descoperit un elev de 16 ani care avea asupra sa un pistol cu bile pe care l-a folosit tragând asupra unei colege, aceasta fiind nimerită în picior și mână, fără să-i fie provocate răni.

Elevul care deținea pistolul a declarat că l-a cumpărat dintr-un bâlci și, în joacă, împreună cu un alt coleg, a tras cu pistolul cu bile asupra fetei.

Băiatului i-au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de port fără drept al armelor neletale.
Documentele, precum și pistolul și recipientul cu bile au fost predate de jandarmi către Poliția Orașului Rovinari, pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here