Se anunță mii de CONCEDIERI! Angajații CEO și Tarom, primii pe listă

0
381

Vești proaste pentru angajații români! Se anunță un val de concedieri! Din nefericire, mii de oameni vor rămâne fără slujbe, atât din companiile de stat, cât şi din cele private. În prima linie sunt angajaţii Complexului Energetic Oltenia şi cei de la Tarom.

Potrivit Ministrului Economiei urmează o criză de materii prime care ar putea trimite în șomaj sau chiar ar putea lăsa angajații din firmele private fără locuri de muncă.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat că în această săptămână discută cu Comisia Europeană planul de restructurare al TAROM şi că de acolo ar trebui să plece cam 300 de angajaţi până la finalul acestui an.

Plecări sunt şi vor fi şi de la Complexul Energetic Oltenia. Este cel mai mare producător de energie pe cărbune din România şi are un plan de restructurare aprobat deja.

Planul mai prevede educerea personalului, de la aproape 11.000 de salariaţi câţi mai sunt în prezent, la 4.600 la sfârşitul anului 2026. 2 mii de angajaţi ar putea fi concediaţi până la finalul acestui an, potrivit planului.

Sursa: antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here