Planul SIMION: „Transformăm NU SE POATE în SE POATE!”

0
80

Declarație Simion:

Spuneam într-o postare pe Facebook că toată lumea ia măsuri pentru protejarea populației, inclusiv globaliștii. Numai unora de la noi nu le place Planul Simion și încep să ne spună peste tot că nu se poate. Ba mai mult, ne atacă și încearcă să ne decredibilizeze.

Cum se face că numai la noi se întâmplă lucrul acesta, în vreme ce în alte state din Vest un asemenea plan este îmbrățișat de toată lumea?

Ca să o iau pe rând: Vicepreședintele american Kamala Harris, candidatul democrat la președinția Statelor Unite, a anunțat un set cuprinzător de propuneri economice, printre care se află, ce să vezi, și un sprijin de la stat de 25.000 de dolari pentru americanii care vor să-și cumpere case.

Nu case de la 35.000 de euro ca în Planul Simion, dar propunerea se referă la un principiu similar, bazat pe subvenții de la stat. Spre deosebire de Planul Simion, unde românii care vor să își achiziționeze o locuință la un preț accesibil o pot face la o dobândă și o rată decente, pachetul Kamalei Harris prevede că cei 25.000 de dolari vor fi folosiți pentru plata avansului pentru anumiți cumpărători de locuințe pentru prima dată și stimulente fiscale pentru constructorii de locuințe.

Nu l-am văzut pe Alexandru Muraru, cel care a depus plângere penală împotriva Planului Simion, mai ales că fratele său este ambasadorul României în SUA, să iasă public, alături de ceilalți reprezentanți ai PNL, PSD și USR, să o acuze pe vicepreședinta SUA de înșelăciune. De ce? Că își dau seama de cât de penibili au fost când au criticat Planul Simion?

Ăsta e dublul limbaj pe care îl practică cei care ne-au condus de 34 de ani. Dacă cineva din România vine cu o propunere care vine în sprijinul românilor, primul lucru pe care îl fac este să desființeze acea propunere. Dacă o propunere similară este făcută de cei cărora li se închină, sunt tăcuți complet.

Spre exemplu, nu i-am auzit pe liderii PSD să spună că laburiștii britanici bat câmpii și că propun măsuri populiste atunci când noul guvern laburist britanic a dezvăluit un plan pe care îl doreşte radical pentru a începe lupta împotriva penuriei de locuinţe care afectează ţara. Laburiştii au promis să construiască 1,5 milioane de locuinţe în următorii cinci ani. Acest plan, după cum a explicat chiar vicepremierul britanic Angela Rayner, este şi pentru a stimula creşterea, crearea de locuri de muncă şi a readuce viaţa în oraşe.

Ce să vezi: aceleași obiective ca în cazul Planului Simion!

 

Planul SIMION: Transformăm NU SE POATE în SE POATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here