Târgu Jiu: Accident cu 6 victime pe centură, printre care și un copil de 9 luni

0
30

Un grav accident rutier soldat cu rănirea a șase persoane, printre care se numără și un copilaș de nouă luni, a avut loc, noaptea trecută, pe centura municipiului Târgu Jiu.

,,În jurul orei 23:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe centura municipiului Tg-Jiu (între Botorogi și strada Ana Ipatescu) în care ai fost implicate 2 autoturisme.
La fața locului s-ai deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 4 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în evenimentul rutier au fost implicate 7 persoane ( 3 bărbați, 3 femei și un copil în vârstă de 9 luni), una dintre acestea fiind încarcerată.

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime.
2 persoane de sex masculin cu vârste de 17 și 21 de ani, 3 persoane de sex feminin cu vârste de 20, 28 și 36 de ani și copilul în vârstă de 9 luni au fost transportați la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.
Un bărbat a fost evaluat medical la fața locului, dar e refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare” , a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here