A căzut de la etajul 3 al spitalului din Târgu Jiu. Bărbatul a murit pe loc

0
678

Un bărbat internat la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a căzut de la etajul 3. Pacientul ar fi decedat pe loc. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută. Conform unor surse, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

”În cursul nopții, un bărbat în vârstă de 87 de ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a căzut de la etajul 3. Din păcate, căzătura i-a fost fatală. IPJ Gorj efectuează cercetări în acest caz, iar după finalizarea cercetărilor, se vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment.
Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța, fiind supus unei intervenții chirurgicale la scurt timp. Până pe data de 16 mai, a fost internat în Secția ATI II, pentru recuperare postoperatorie, iar din 16 mai a fost transferat la Chirurgie II, secție situată la etajul 3 al clădirii unității, de pe strada Tudor Vladimirescu. Recuperarea postoperatorie a fost lentă, dar starea sa de sănătate era bună. Potrivit medicului curant, în perioada imediat următoare trebuia externat”, transmite SJU Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here