A fost găsită fără suflare pe bancheta din spate a mașinii: ”Suntem terminați, nu știm ce să facem!”

0
1356

O tânără de 19 ani din Gorj a fost ucisă cu sânge rece de către fostul său iubit, un bărbat în vârstă de 21 de ani. Cei doi au avut o relaţie în trecut, iar după ce s-au despărţit, tânărul continua să o urmărească şi să o ameninţe pe fată. De aici şi până la un gest extrem nu a mai fost decât un pas.

Crima s-a petrecut noaptea trecută, atunci când fata de 19 ani se afla cu noul el prieten în maşină chiar în apropiere de locuinţa acesteia din Baia de Fier, moment în care a fost agresată. După ce a lovit-o cu un cuţit, a luat-o cu forţa şi a băgat-o în mașina lui, după care a fugit spre Târgu Jiu. Mama fetei spune au mai fost depuse plângeri la poliţie, însă aceştia nu au luat nicio măsură în acest sens.

”Am depus plângere la poliţie. Am spus că este căutată şi ameninţată cu moartea, ceea ce s-a şi întâmplat. Poliţia din România care nu ia nicio măsură. Nu se poate decât dacă îl vor prinde în fapt, asta ni s-a spus. Doar atunci îl arestează”, a spus mama îndurerată.

Femeia povesteşte cum a aflat cumplita tragedie: ”M-a anunţat un băiat care era în gaşca lor de prieteni. El m-a sunat aseară şi mi-a spus să ne ducem că pe Denisa o înjunghiară. A luat-o din mașina în care se afla, a băgat-o la el, apoi a fugit către Târgu Jiu. Suntem terminați, nu știm ce să mai facem. Am vorbit și cu tatăl lui și i-am zis că fata nu vrea să mai audă de el”, a mai declarat femeia.

Tatăl fetei de 19 ani spune că fiica sa era urmărită de mai mult timp. Alte rude prezente la parchet în momentul în care criminalul era audiat, spun că tânăra era terorizată.

”O urmărea de mai mult timp. Dădea mesaje să iasă afară, să vorbească cu el. Luni am venit cu ea să facă o contestaţie la două dintre discipline. Am ocolit şi n-am înţeles de ce şi a zis: N-am vrut să mă întâlnesc cu dementul acela. Deci, o teroriza! Venea şi dădea flash-uri pe geam şi vedea fratele cel mic, de 12 ani şi era intimidat”, au afirmat câteva rude.

Procurorii spun că maşina a fost găsită la domiciliul agresorului din Târgu Jiu, iar pe bancheta din spate de afla trupul neînsufleţit al tinerei: ”În jurul orelor 1 – 1 30, în urma apelurilor, poliţişti din cadrul biroului, au intervenit de urgenţă, au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu şi au identificat pe bancheta din spate victima, deja decedată. Prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zone vitale, care au dus apoi la deces”, a declarat Cristina Ciobanu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Tatăl agresorului spune că imediat după ce a auzit cele întâmplate, l-a sunat pe fiul său, însă nu a răspuns: ” L-am sunat şi nu mi-a răspuns. Când am ieşit în curte, erau maşinile de poliţie. Am avut o convorbire telefonică cu mama ei şi i-am zis că dacă are o putere mai mare asupra fetei, să rupă legătura dintre ei”, a spus tatăl agresorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here