A furat un telefon mobil. Cu ce s-a ales hoțul

0
166

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, despre faptul că nepotului său i-a fost furat telefonul mobil de către o persoană necunoscută.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, care au constatat că în timp ce un tânăr de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, se afla pe strada Gheorghe Bărboi din localitate, o persoană necunoscută i-ar fi cerut telefonul mobil să se uite la el, refuzând să i-l înapoieze, ulterior acesta restituindu-i doar husa.

Persoanei vătămate i-a fost cauzat un prejudiciu de 2.500 lei.

Tânărul s-a deplasat la sediul poliţiei și, în prezența mamei sale, a depus o plângere penală privind furtul telefonului mobil.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii au continuat cercetările în vederea identificării persoanei bănuite de săvârșirea faptei și recuperării prejudiciului, ocazie cu care au identificat un tânăr de 17 ani, din localitate, care avea telefonul asupra sa, bunul fiind recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate, care a declarat că s-a împăcat cu tânărul care i-ar fi sustras telefonul și nu se mai constituie parte civilă în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here