A pătruns ilegal în locuința unei femei și a obligat-o să întrețină relații sexuale

0
418

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că în seara zilei de 12 mai a.c., un localnic a pătruns, fără drept, în locuința mamei sale, de 56 de ani,  din comuna Aninoasa și a încercat să o violeze.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în seara zilei de 12 mai, în timp ce femeia de 56 de ani se afla la domiciliu, în locuința sa a pătruns un localnic de 32 de ani, care ar fi împins-o pe un fotoliu și i-ar fi solicitat să întrețină relații sexuale cu el.  Femeia s-a împotrivit, a încercat să anunțe poliția, însă bărbatul i-a luat telefonul pentru a o împiedica și, ulterior, a părăsit locuința femeii.

Totodată, persoana vătămată a observat că din locuință i-au fost sustrase aproximativ 30 de grame de bijuterii din aur.

Persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru examinare, fiind constatat faptul că nu necesită zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și furt calificat, în care se continuă cercetările pentru întregirea probatoriului și luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here