A plecat din Pro România. Prunariu: O să iau și eu o decizie!

0
344

Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj a decis să părăsească partidul din care a făcut parte. Aceasta a postat și un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Am luat decizia să nu mai fac parte din Pro România Gorj! Singura mea rațiune pentru implicarea în activitatea politică rămânând nevoile Gorjului și ale gorjenilor! Este un act asupra căruia am cumpănit în ultimele zile! Sunt un om activ și îmi voi continua proiectele din partea societății civile! Lupta mea nu se oprește aici! Cred în Gorj la fel cum cred în mine însămi!”, transmite Marinela Strâmbulescu.

Și liderul interimar al organizației, consilierul judeţean Mihai Prunariu și-a exprimat, printr-un comentariu, regretul plecării Marinelei Strâmbulescu. Aceata a anunțat că, luni, va lua o decizie.

“E un regret că oameni care au ceva de spus, se retrag din politică. E un semnal pentru actuala clasă politică. Ce, cum, de ce? Luni, o să iau și eu o decizie! Mă bucur că am făcut echipa, chiar și pentru scurt timp”, a scris Mihai Prunariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here