Accident feroviar la Turceni. Un bărbat de 42 de ani, transportat la spital

0
162

Un bărbat de 42 de ani a ajuns la spital, după ce tractorul pe care îl conducea a fost lovit de o drezină, în timp ce traversa calea ferată.

”În jurul orei 13:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident feroviar, un tractor lovit de o drezină, pe raza orașului Turceni, satul Murgești.
La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.
Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că, in urma accidentului, a rezultat o victima de sex masculin in vârsta de 42 de ani. Victima, conducătorul tractorului, era încarcerata, conștienta si cooperanta.
Pompierii au intervenit rapid pentru descarcerarea victimei, acesteia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportata de către echipajul SAJ GORJ la Spitalul Orășenesc Turceni.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here