Accident în Târgu-Jiu! S-a răsturnat cu mașina în curtea unui cetățean

0
1011

Un șofer din Gorj a intrat cu mașina în curtea unui târgujian, iar mai apoi s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, moment în care un șofer a părăsit partea carosabilă și a intrat în curtea bărbatului din Târgu-Jiu. 

Incidentul s-ar fi petrecut din cauza unui alt șofer, conform primelor informații. O persoană a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Update:

Politisti din cadrul Poliției Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati prin apelul 112 de un participant la traficul rutier, despre faptul că pe bld. Ecaterina Teodoroiu, din municipiu, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Targu-Jiu, din direcția centru spre localitatea Iezureni, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de un barbat, de 66 de ani, din comuna Ciuperceni, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 66 de ani, a fost proiectat în curtea unui imobilul, unde s-a răsturnat.

Totodată, în urma impactului a rezultat ranirea bărbatului de 66 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here