Amendă pentru Serviciul de Ambulanță Gorj

0
247

Zeci de mii de lei amendă pentru Serviciul de Ambulanță Gorj. În urma unui control efectuat de angajații Direcției de Sănătate Publică s-a constatat faptul că nu au fost respectate termenele și recomandările trasate de Corpul de Control al Ministerului Sănătății.

”S-a efectuat un recontrol la Serviciul de Ambulanță Gorj, având drept scop verificarea termenelor impuse în urma inspecției desfășurată în perioada 25-28 mai 2021, de către inspectorii DSP Gorj, dar și cu cei de la Ministerul Sănătății. În urma acestui recontrol a fost aplicată o amendă în valoare de 25.000 de lei pentru nerespectarea în totalitate a recomandărilor și termenelor impuse”, a spus Daiana Militaru, purtător de cuvânt al DSP Gorj.

Printre neregulile constatate, inspectorii au descoperit că igiena nu era respectată, dar nici instruirea personalului: ” Printre neregulile constatate putem enumera faptul că nu s-au îndeplinit procedurile de lucru privind curățenia, dezinfecția și sterilizarea. De asemenea, nu s-a realizat în totalitate sub semnătură și pe bază de proces verbal instruirea personalului. Au fost realizate parțial anumite activități”, a mai spus Militaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here