Amendă pentru un magazin alimentar din Gorj

0
400

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale tematice pe raza a mai multor localități, fiind verificat modul în care se respectă normele igienico-sanitare aflate în vigoare. În urma verificărilor au fost aplicat amenzi usturătoare în valoare de 14.000 de lei.

 Cea mai mare sancțiune a fost încasată de proprietarul unui magazin alimentar. În acest caz, amenda a fost de 10.000 de lei. De asemenea, au mai fost sancționați și doi proprietari de exploatații non-profesionale.

”Am aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei la un magazin alimentar pentru ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare destinate comercializării. De asemenea, o altă sancțiune de 2.400 de lei a fost aplicată unui proprietar de exploatație non-profesională pentru că nu a notificat medicul veterinar de liberă practică împuternicit cu privire la raportarea numărul de purcei. Tot un proprietar de exploatație a mai primit o amendă de 1.600 de lei”, transmite DSV Gorj.  Controalele au avut loc în localitățile: Albeni, Arcani, Bălești, Bâlteni, Bumbești-Jiu, Bustuchin, Câlnic, Crasna, Dragotești, Drăguțești, Lelești, Motru, Novaci, Padeș, Peștișani, Polovragi, Prigoria, Roșia de Amaradia, Săcelu, Stănești, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu, Telești, Tismana și Turcinești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here