Anchetă în cazul elevului lovit și umilit într-o școală din Târgu Jiu

0
542

În urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare cu un elev din clasa a VI a, la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, lovit și umilit de către colegii lui, autoritățile nu au rămas indiferente și au deschis o anchetă în acest caz.
„În urma aspectelor apărute în spațiul public, în care erau prezentate date care indicau ca un elev al unei unități de învățământ din Tg Jiu ar fi fost victima a bullyingului, la nivelul IPJ GORJ au fost dispuse verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.
Indignată de cele întâmplate, mătușa băiatului a postat imagini cu nepotul ei pe un grup de mămici pentru a cere ajutor. Mai exact, elevul a fost închis în clasă de către colegii lui, iar după i-au spus să iasă din clasă pentru a-i trânti ușa în față. Băiatul s-a ales cu răni la o mână, dar și cu o experiență marcantă.

„Va atașez pozele nepoțelului meu de astăzi de la scoala! Este elev in clasa a 6-a la Tudor și niște colegi “mai glumeți” l-au inchis in clasa și apoi chipurile l-au lăsat sa iasă și i-au trântit USA sa-i prindă mâna! Scuzați posibilele greșeli dar sunt un car de nervi! Bullying sau proasta creștere a ajuns la cote maxime in școlile de “ elita” din orașul asta in care sunt și mulți copii ai căror părinți compensează totul cu bani.”, a scris mătușa elevului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here