Anunțul Primăriei Târgu Jiu despre reînnoirea contractelor de parcare. Vezi tarifele și variantele de contract

0
253

Anunț important pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu. Cei care doresc reînnoirea contractelor pentru parcările de reședință, termenul de depunere a cererilor este de 6 luni, începând din data de 3 ianuarie.
„În vederea semnării noului contract, proprietarul va plăti la oricare din casieriile primăriei taxa pentru una dintre variantele de contract: 120 de lei pe an pentru parcarea asigurată în intervalul 16:00 – 08:00, sau 360 de lei pentru varianta 24 de ore din 24.
Copia chitanței se va alătura cererii de reînnoire și vor fi depuse la Serviciul Concesionări situat în strada A. I. Cuza, la parterul blocului 15A (fostul sediul al Direcției de Patrimoniu).
Facem mențiunea că se va atribui un singur loc de parcare pentru fiecare locuință, având în vedere numărul tot mai mare de cereri.
Cetățenii care nu dețin un loc de parcare, pot depune cereri în acest sens la sediul primăriei, la Centrul de Informare a Cetățenilor, ca și până acum”, este anunțul transmis pe pagina Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here