Apel disperat al unei mame din Târgu Jiu. Fata ei nu s-a mai întors acasă

0
3586

O mamă din Târgu Jiu, a cerut ajutorul polițiștilor, după ce fata ei, Coană Maria Cristina, în vârstă de 15 ani, nu s-a mai întors acasă. Minora plecase la școală și desi orele de curs s-au terminat, aceasta nu și-a mai făcut apariția la domiciliu. Disperată, mama acesteia nu a mai stat pe gânduri și a sunat la numărul pentru apeluri de urgență 112.
„La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care a efectuat cercetarea locului faptei.
Semnalmente – înălţime aproximativ 1,71 m, greutate 75 kg., păr negru lung legat în coadă, ochi căprui, ten închis, constituție atletică și nu prezintă semne particulare.
La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni sport albastru închis, bluză de culoare cărămiziu, geacă de fâș grena, încălțată cu cizme gri înalte până la genunchi și purta ochelari de vedere.
Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenta 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here