Arhiepiscopia Tomisului: ”Puteți trimite pomelnice prin PayPal!”

0
198

Arhiepiscopia Tomisului, într-un mesaj postat la miezul nopții, anunță că enoriașii pot trimite pomelnice prin PayPal, conform purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, Eugen Tănăsescu. Acesta a explicat că totul s-a făcut la cererea credincioșilor. 

Reprezentanții Arhiepiscopiei au mai spus donatorilor că își pot nota în secțiunea ”Add Note” câteva nume ale persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor. Accesând link-ul, enoriașii sunt întâmpinați de mesajul, conform Observatornews.ro

„Odată cu pandemia slujbele bisericii au început să fie difuzate online, așa că din ce în ce mai mulți credincioși în afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, și unii dintre aceștia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații pentru Arhiepiscopie. Așa că am apelat la această metodă modernă și, pentru că tehnologia a permis și includerea unui text odată cu donația făcută, am oferit această posibilitatea credincioșilor de a-și scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a explicat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului pentru Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here