Au adunat zeci de saci plini cu deșeuri menajere: ”Ne dorim să tragem un semnal de alarmă!”

0
194

Asociația „Team for The Next Generation” în colaborare cu Direcția de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, alături de elevii și profesorii de la Liceul Teologic din Târgu Jiu, au organizat acțiunea „Jiul și Sușita au nevoie de tine”.

Acțiunea a făcut parte din programul „Cu apele curate”, inițiată de către Asociația „Mai mult verde” și LIDL România, iar în Municipiul Târgu Jiu s-a organizat pe malul râului Șușița, vis-a-vis de Secția Drumurilor Naționale.

La această acțiune au participat 40 de voluntari și au fost strânși peste 90 de saci cu deșeuri menajere.

”În urma acestei acțiuni vom depune o adresă la Primăria Municipiului Târgu Jiu, dar și la Poliția Locală, pentru a lua măsurile ce se impun cu privire la această zonă în care a fost organizată acțiunea de ecologizare. Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare și ne dorim să tragem un semnal de alarmă, pentru că locul deșeurilor nu este pe malul apelor, locul deșeurilor este doar în locurile special amenajate…pentru ele”, a spus Luis Popa, directorul Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here