Au jurat credință țării și profesiei de polițist. Moment festiv la IPJ Gorj!

0
849

Peste 40 de tineri admiși la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, Câmpina au depus jurământul militar, astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în comparație cu alți ani. Așadar, tinerii absolvenți nu au putut să-și împărtășească emoțiile cu cei dragi.
„În perioada 31 mai – 2 iulie a.c.,, elevii se află în prima perioada de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, fiind repartizați pe lângă un tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă. Aceștia vor participa alături de polițiști la cazurile în care vor fi solicitați să intervină sau la alte acțiuni pe diferite linii, pentru a dobândi suficiente cunoștințe practice pentru a deveni buni polițiști.
Pe parcursul școlii, aceștia își vor forma deprinderile de bază necesare îndeplinirii sarcinilor ca agent de poliţie, în scopul apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor, prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional, apărării proprietăţii private şi publice.
Inspectoratul de poliție Județean Gorj le dorește mult succes în activitatea de poliție și cât mai multe realizări în carieră!”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here