Autobuzele din Târgu Jiu ar putea ajunge la Muzeul Transportului Public

0
206

Troleibuzele și autobuzele vechi din Târgu Jiu ar putea ajunge la Muzeul Transportului Public. O asemene solicitare a venit deja la sediul societății Transloc SA. Reprezentanții societății de transport au spus că vor aștepta avizul consilierilor locali pentru casarea acestor mijloace de transport, iar mai apoi acestea ar putea ajunge la muzeu. 

Deși transportul în comun de pe raza orașului a mai fost îmbunătățit în ultima perioadă, pe străzi încă mai vedem troleibuze fabricate în anul 1994 sau chiar autobuze care asigurau transportul încă de pe vremea lui Ceaușescu.

Parcul auto a început să se înnoiască. Au fost cumpărate troleibuze noi, iar reprezentanții Transloc anunță că vor renunța la mai multe mijloace de transport vechi. Unele ar putea ajunge chiar la muzeu. Solicitări sunt deja.

„Am avut o solicitare de la muzeu pentru cele vechi. Avem un material trimis către Consiliul Local pentru a ne permite casarea troleibuzelor și autobuzelor pe care le-am scos din uz și, probabil, va fi organizată o licitație și vor putea participa și cei care au înființat acest muzeu. Sunt două: unul la Iași și unul la București și am avut solicitări în acest sens”, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc Târgu Jiu, la Radio Târgu Jiu.

Paraschiv a mai explicat că au venit, la Târgu Jiu, 11 din cele 20 de troleibuze contractate de municipalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here