Autobuzele vechi din Târgu Jiu, înlocuite cu unele second-hand

0
165

Vechile autobuze românești vor fi înlocuite cu altele second hand. Anunțul a fost făcut de șeful societății de transport în comun din Târgu Jiu, Mihai Paraschiv. Acesta spune că noile mașini second hand sunt dotate cu aer condiționat și rampe pentru persoanele cu dizabilități.

Mai exact, au fost achiziționate 10 autobuze la mâna a doua pentru a le trage pe dreapta pe cele foarte vechi. Investiția s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euro. Autobuze second-hand au fost cumpărate pentru a fi introduse în circulație în momentul în care va începe modernizarea liniei de troleibuz.

”Săptămâna trecută am finalizat procedura de înmatriculare pentru 8 autobuze, partea unui lot de 10 autobuze pe care le-am luat pentru a suplini eventualele deficiențe în transportul electric, în momentul în care linia de troleibuz va intra în reabilitare. De asemenea, dorința noastră este ca după această achiziție să scoatem din uz acele autobuze vechi românești. Cele pe care le-am luat acum sunt cu aer condiționat și rampă pentru persoanele cu dizabilități. Chiar dacă sunt second hand, sunt mult mai bune față de ceea ce am avut înainte. Au fost în jur de 9.800 de euro fără TV/bucată. Am avut un buget de 1000.000 de euro pentru 10 autobuze”, a spus Mihai Paraschiv, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here