Bărbat din Novaci, condamnat la 14 ani de închisoare pentru omor

0
257

Un bărbat din Novaci a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru că și-a ucis un consătean pe care l-a lovit cu o sapă în cap.

„Condamnă inculpatul Martescu Nicolae la pedeapsa principală de 14 ani închisoare în condiţiile art. 60 C.pen., pedeapsa complementară prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen. (…) Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Martescu Nicolae. În baza art. 7 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul Martescu Nicolae în vederea obţinerii şi stocării în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului genetic. În baza art. 5 alin. 5 din Legea nr. 76/2008 aduce la cunoştinţă inculpatului că probele biologice ce vor fi recoltate vor fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în S.N.D.G.J. a profilului genetic“, a stabilit instanța de judecată a Tribunalului Gorj. Cei trei moștenitori ai victimei nu s-au constituit părți civile.

Victima a fost lovită cu sapa în cap. Tortul s-a petrecut în urmă cu un an. „Numitul M.N., pe fondul consumului de alcool, aflându-se în locuinţa sa situată în oraşul Novaci, judeţul Gorj, a avut o discuţie contradictorie cu victima R.R.L., împrejurare în care l-a agresat fizic, aplicându-i mai multe lovituri cu o unealtă agricolă (sapă) în zona capului, dar şi în alte regiuni ale corpului, producându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă“, au stabilit procurorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here