Bărbat înjunghiat mortal de prostituata pe care nu a vrut să o plătească

0
2036

Un bărbat din Curtea de Argeş a murit la spital după ce a fost înjunghiat de o prostituată din Piteşti la care fusese şi pe care n-a vrut s-o plătească pentru că nu a fost mulţumit de prestaţie, informează Antena3.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a venit de la Curtea de Argeș la Pitești după ce și-a dat întâlnire cu tânăra al cărui număr de telefon l-a găsit într-un anunț. Ea avea o garsonieră închiriată special pentru activitatea pe care o presta și acolo l-a primit pe bărbat. După ce a întreținut relații sexuale cu el, individul i-ar fi spus că nu vrea să plătească pentru că nu e mulțumit. În momentul în care a vrut să plece, bărbatul a fost înjunghiat de prostituată. El a murit la spital din cauza numeroaselor tăieturi.

”Clientul a încercat să plece și, în scara blocului, a fost înjunghiat. L-a lovit tânăra și a apărut și un bărbat, cel despre care se bănuiește că e peștele ei”, a povestit o femeie din bloc pentru Antena3.

Polițiștii au ridicat-o pe tânăra în vârstă de 22 de ani și pe „peștele“ ei, care îi este și soț. Ambii l-au înjunghiat pe bărbat în scara blocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here