Bătrân din Mătăsari, bătut crunt de către un tânăr! Cum s-au implicat oamenii

0
1272

Imagini șocante și dureroase cu un bătrân care a fost bătut cu bestialitate au fost postate pe Facebook, în cursul zilei de astăzi. Potrivit autorului, bărbatul agresat este din comuna Mătăsari, iar acesta a fost lovit fără milă de către un tânăr.

Deși imaginile au fost publicate de puțin timp, comentariile și reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Aceștia sunt revoltați și cer să se facă dreptate. „Băi băiatule, tu nu ai suflet. Ce ți-a făcut bătrânul acesta? Mâine, poimâine o să omori un om”, a scris o femeie în comentarii.
Imaginile au fost distribuite și în alte grupuri din Gorj, iar oamenii s-au oferit chiar și să doneze bani pentru un avocat, în caz că bătrânul o să aibă nevoie. „Dacă are nevoie de un avocat și nu are posibilitatea, se poate face prin donație. Eu mă ofer să donez!”, a comentat o femeie dornică să ajute. Gestul ei a fost urmat și de către alții. „Am să fac tot posibilul să iau legătura cu cineva să îl ducă mâine la un medic legist. Eu o să trimit bani”, a mai adăugat un bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here