Bătrân lovit de tren, salvat de un jandarm și un călător. “Sângera abundent, în urma amputării picioarelor”

0
479

Un bătrân a fost lovit, miercuri, de un tren care se deplasa pe ruta Bacău-București. Un jandarm care se afla în trenul respectiv a coborât imediat, iar împreuna cu un alt călător, au reușit să-i salveze viața.

Locotenentul Mihai Damian, a povestit că dintr-o dată trenul s-a oprit, deși nu era într-o stație. Când a coborât, bărbatul respectiv se afla sub vagonul și sângera abundent în urma amputării picioarelor.

„Am auzit că un bărbat de 71 de ani a fost lovit de tren, am întrebat unde se află, iar acesta era chiar sub vagonul în care eu călătoream.

Persoana era conștientă, dar sângera abundent, în urma amputării picioarelor. Împreună cu un alt călător am acţionat imediat cu o cămașă pentru a-i opri sângerarea și am sunat la 112, informând despre starea barbatului”, a relatat bărbatul, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău pe Facebook.

Ulterior, cei doi au asistat persoana până la sosirea echipajului medical în vederea acordării asistenței de specialitate.

Medicul de pe ambulanță le-a mulțumit celor doi, spunându-le că intervenţia lor a contat foarte mult, iar faptul că bărbatul este în viață se datorează primului ajutor oferit, care a limitat sângerarea.

Victima accidentului feroviar a fost transportată de urgenţă la spital.

Sursa: antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here