Primar: ”Facem ultimele pregătiri pentru deschiderea bazinului de înot!”

0
443

Cetățenii unei localități din Gorj se pot bucura vara aceasta de un bazin de înot. Este vorba despre localitatea Bustuchin, acolo unde autoritățile locale fac ultimele pregătiri pentru inaugurarea bazinului.

 De săptămâna viitoare bazinul va deveni funcțional, cel mai probabil, atât pentru grupele de copii care fac ore de înot, cât și pentru restul cetățenilor din comună. Investiția are o suprafață de 170 de metri pătrați și a costat 100.000 de euro, bani obținuți prin Grupul de Acțiune Locală.

”Facem ultimele pregătiri pentru a deschide bazinul de înot. Nu va fi o deschidere cu mare fast, dar am dat sarcini precise oamenilor care se ocupă să grăbească lucrurile. Dacă totul este gata eu i-aș da drumul și mâine, dar cel mai probabil de săptămâna viitoare va deveni funcțional. Avem grupele de copii care sunt înscriși la cursurile de înot și trebuie să înceapă”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, pentru Pandurul.

Toți copiii din Bustuchin vor avea acces gratuit la bazin, iar pentru adulți va fi stabilită o taxă de intrare.

”Pentru copii, accesul la bazinul de înot va fi gratuit, iar pentru restul cetățenilor o să stabilim o taxă modică pentru a acoperi cheltuielile cu întreținerea bazinului. Trebuie să cumpărăm soluții pentru curățire, dezinfectanți și ce ne mai trebuie pentru a nu avea probleme. Nu este de joacă cu așa ceva”, a mai spus Ion Ciocea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here