Bebeluș găsit mort într-un pârâu

0
375

Un băiețel de un an și două luni din localitatea vasluiană Fruntișeni, a fost găsit mort, duminică seara, într-un pârâu de sub pod, cu faţa în apă. Mama acestuia l-a lăsat să doarmă, iar când s-a întors copilul nu se mai afla în pat.

Femeia a declarat că a sesizat dispariția bebelușului în jurul orei 17:30,  iar după ce a fost căutat fără rezultate de membrii familiei, au cerut ajutorul autorităților.

”Familia locuia într-o curte cu două imobile. Mama l-a adormit pe copil și l-a lăsat singur în cameră. Apoi a mers în al doilea imobil, unde se aflau ceilalți copii ai familiei. A declarat că îl verifica periodic pe băiețelul lăsat să doarmă. La un moment dat, a observat ușa deschisă la casa unde se afla acesta. Când a ajuns în cameră a constatat că acesta dispăruse”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Manoliu.

În cele din urmă, copilul a fost găsit după 3 ore de căutări.

„La căutări au participat poliţişti şi pompieri, iar Serviciul de Ambulanță Vaslui a participat cu două ambulanţe tip B2 şi C2. Copilul a fost găsit de salvatori în jurul orei 20,50, la aproximativ 500 de metri de domiciliu, sub un pod într-un pârâu, cu faţa în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de peste o oră, fără rezultat favorabil. Medicul prezent la caz a declarat decesul”, a precizat Daniel Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here