Bibliotecă din Gorj, spațiul de lucru al angajaților unei primării

0
163

O bibliotecă dintr-o comună gorjeană ține loc de primărie. Se întâmplă în localitatea Prigoria. Noul edil al localității, Lucian Goață, spune că au nevoie de fonduri pentru a construi o nouă primărie, bani care ar trebui să vină prin Compania Națională de Investiții. 

Imobilul vechi se afla într-un proces de reabilitare, însă investiția a fost abandonată, aflându-se în paragină. Primarul Goață mai spune că și bugetul din acest an este mult mai mic față de anul trecut.

”Așteptăm finanțare și pentru sediul primăriei. Este singura comună din Gorj care nu are un sediu de primărie. Funcționăm într-un sediu de bibliotecă comunală. Proiectul este pus pe CNI și așteptăm finanțare. Bugetul este mai mic ca anul trecut. Sunt datorii de anul trecut pe care sperăm să le achităm în acest an. Este mai mic cu 20 de miliarde de lei față de anul trecut. Avem promisiuni că ne va ajuta și Consiliul Județean. Avem mai multe investiții pe care ne-am propus să le finalizăm”, a spus primarul Lucian Goață, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here