Bloc din Târgu Jiu, modernizat cu peste un milion de euro

0
175

Peste 1 milion de euro va ajunge la Târgu Jiu prin PNRR pentru modernizarea și reabilitarea energetică a blocului 6 din bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Au fost deja semnate documentele de finanțare, fiind vorba de unul din blocurile mari din zonă, situat în apropierea centrului pietonal. Imobilul va fi prevăzut și cu panouri fotovoltaice.

„PNRR ne-a oferit șansa de a interveni în cazul clădirilor foarte mari și de a grăbi procesul de modernizare și reabilitare a blocurilor din municipiul Târgu Jiu.
Suma este foarte mare, dar și lucrările sunt pe măsură pentru că cei ce locuiesc aici vor beneficia de panouri fotovoltaice, sisteme inteligente de umbrire, reparații, refacerea trotuarului de gardă pentru protejarea fundației, tâmplărie nouă și performantă din PVC, reabilitarea și modernizarea instalației electrice, montarea de sisteme inteligente de gestionare a energiei și multe altele.
Asemenea lucrări generează costuri pe care proprietarii nu le-ar putea suporta sau ar fi greu de asigurat de aceștia și de aceea am creat și vom continua să elaborăm proiecte pentru accesarea de fonduri în acest sens”, conform primarului de la Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here