Cabanierii din Rânca întind o mână de ajutor familiilor refugiate din Ucraina

0
555

Cabanierii din stațiunea montană Rânca pun la diapoziție spații de cazare pentru familiile de refugiați din Ucraina.

Unul dintre ei este liderul cabanierilor din Rânca, Constantin Pănescu. Acesta a postat și un mesaj pe pagina sa de socializare.

” Va salut prieteni. Împreună cu câțiva colegi din Rânca, ne-am gândit să primim câteva sute de femei cu copii refugiați din calea războiului din Ucraina! Dacă autoritățile pot face diligențele , asteptăm vești!”, a scris acesta.

De asemenea, pe pagina de Facebook „Rânca pe Transalpina”  a postat un mesaj prin care administratorii de cabane sunt rugați să comunice dacă pot primi cetățeni din Ucraina și dacă au locuri de cazare disponibile.

„Dacă există pensiuni sau case de vacanță care doresc să primească familii de refugiați din Ucraina, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să ne anunțați câte persoane puteți primi, în câte camere și pe ce durată. De asemenea să ne transmiteți dacă le oferiți și hrană / transport.

Cazarea se face GRATUIT, refugiaților nu li se cere nici un leu. Aceasta este o acțiune CARITABILĂ, care se adresează persoanelor refugiate, în special femeilor cu copii. În urma acestei acțiuni cabanierii / proprietarii de case de vacanță care se oferă nu vor obține nici un venit material sau de altă natură.

În măsura în care se oferă voluntari, vom lua legătura și cu autoritățile pentru a organiza mai bine acțiunea.

CONTACT GRUPUL DE ACȚIUNE ”RÂNCA PE TRANSALPINA”:

Vă rugăm să ne contactați inițial DOAR pe Whatsapp la 0748951322. Ulterior vă contactăm noi”, se arată în postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here