Cărbunești: Tânăr de 21 de ani, reținut! A bătut un bărbat în fața polițiștilor

0
171

„La data de 19 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 21 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la aceeași dată, tânărul ar fi agresat fizic, în prezența organelor de poliție, un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate în urma unei discuții contradictorii.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, împreună cu un alt bărbat de 35 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, la aceeași dată, ar fi amenințat-o cu acte de violență și pe fiica bărbatului de 44 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea intregi activități infracționale a bărbaților.” se arată într-un comunicat emis de IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here