Au ajuns cu greu pentru a stinge incendiul

0
249

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați  pentru stingerea unui incendiu declanșat la o locuinta, in comuna Perisani, sat Spinu, punctul Secaturi.

Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului a fost trimis un echipaj de stingere cu apa și spuma de la G I Brezoi si un echipaj cu autovehicul de stingere 4×4. Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca flăcările se manifestau la nivelul acoperișului, la o locuinta construita din lemn cu fundatie din piatra, in suprafata construită de aproximativ 35 mp.

Din păcate, incendiul nu a putut fi stins cu ajutorul autospecialei de interventie, din cauza terenului greu accesibil (zona de munte). Astfel, la fața locului s-a acționat cu mijloace de prima interventie de catre pompierii militari și membrii SVSU din localitate. Până la stingerea flăcărilor, a ars structura din lemn a acoperisului și compartimentarea acesteia construita tot din lemn.

După aproape 2 ore, de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat. Cauza producerii incendiului urmează să se stabilească în perioada imediat următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here