Câți gorjeni s-au vaccinat în cabinetele medicilor de familie

0
249

Gorjenii par din ce în ce mai interesați să se vaccineze anti-Covid la cabinetele medicilor de familie. Numărul acestora este în creștere, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Conform reprezentanților DSP Gorj, numărul gorjenilor care s-au imunizat la cabinetele medicilor de familie este de aproape 250. Cei mai mulți par să fie tinerii care și-au programat deja o vacanță în străinătate, iar pentru a putea pleca au nevoie de vaccin. Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, spune că la început gorjenii erau cam reticenți, însă situația s-a schimbat.

”Gorjenii au fost mai reticenți la început, dar acum văd că începe să crească numărul persoanelor care se vaccinează fără programare. A început și campania de vaccinare la cabinetelor medicilor de familie cu doza celor de la Johnson & Johnson. Sunt în continuă creștere solicitările pentru acest vaccin. Am observat și o creștere a persoanelor care se vaccinează fără programare în toate centrele din județ”, a spus Narcis Stoian, șeful DSP Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here