Caz șocant în Târgu Jiu! Băiat violat și filmat în baia unei săli de jocuri de noroc

0
403

Un bărbat, de 27 de ani, din Târgu Jiu, acuzat că a violat un băiat de 17 ani, în baia unei săli de jocuri din municipiu, a fost reținut de către polițiștii gorjeni. Mai mult decât atât, bărbatul acuzat a filmat actul sexual cu telefonul mobil și a distribuit pe rețelele de socializare.
„Un bărbat, de 27 de ani,bănuit de viol și pornografie infantilă, a fost reținut, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.
Din cercetări a reieșit că,la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică și psihică, un minor,de 17 ani, să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu Jiu.
Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparținea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal și distribuită prin intermediul rețelelor de socializare și aplicațiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane.
La data de 18 mai a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
La data de 19 mai, tânărul a fost prezentat Tribunalului Gorj, carea dispusarestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here