Ce gest au făcut doi copii ai unei familii de refugiați ucraineni. Tânăra care îi găzduiește a izbucnit în lacrimi

0
276

Gest emoționant făcut de doi băieți de 8 ani ai unei familii de refugiați, găzduiți  temporar la o tânăra din Timișoara. Înainte să plece către Serbia, unde au rude, micuții au pregătit o mică surpriză pentru tânăra care le-a oferit un acoperiș deasupra capului și le-a salvat câinele de o criză. Cei doi copii care au auzit că femeia nu a mâncat nimic, i-au pregătit un pachet cu mâncare pentru muncă. Gestul a emoționat-o pe tânără până la lacrimi.

“Azi noapte catelul familiei refugiate pe care o gazduiesc a facut o criza si a trebuit sa chem urgenta veterinara. Care au fost niste oameni incredibili si cand au aflat despre ce e vorba, nu ne-au luat taxa de urgenta. Catelul a primit injectii si intaritoare si si-a revenit, era doar epuizat. In dimineata asta familia a fost preluata de un microbuz si dusa in Serbia la rude. I-am rugat sa isi impacheteze mancarea din frigider, sunt 8 ore de drum. Cand ne-am luat ramas bun,  in semn de multumire ca am salvat catelul, cei doi batetei de 8 ani ai familiei mi-au pregatit si mie sa imi duc de mancare la lucru, ca au auzit ca n-am mancat. Dupa ce s-au urcat in microbuz am plans tot drumul pana la birou. Tzucu-le sufletele lor mici ❤😭”, a postat tânăra pe contul său de socializare.

Tânăra spune că familia pe care a găzdui-o era formată doar din femei și copii. Aceștia au venit însoțiți de o pisica, dar și un câine. Bunicul, tatăl și fiul de 18 ani, au rămas să lupte pentru pacea țării lor.

“Multa lume a intrebat, de aceea scriu si aici, da, am cazat la noi prima familie de refugiati. Nu voi da detalii si povesti dureroase si nici poze. Atata voi spune: cand au intrat in casa, catelul lor a icnit, s-a intins pe gresie si a oftat ca un om. Familia e in regula, au primit tot ce au nevoie si se odihnesc. Maine dimineata vor fi preluati de un microbuz si dusi in sudul Serbiei, unde au rude. Momentan sunt doar femeile, copiii mici si pisica si catelul. Bunicul, tatal si fiul de 18 ani au ramas sa-si apere tara. PS: Momentan nu e nevoie de donatii si ajutor, suntem un grup de prieteni care am asigurat tot”, se arată intr-o alta postare a tinerei din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here