Ce măsură a primit afaceristul din Târgu Jiu. Tatăl unei fete: Nici nu am putut să văd imaginile

0
525

Afaceristul din Târgu Jiu a primit măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, decizie luată de magistrații gorjeni. Bărbatul în vârstă de 47 de ani din Târgu Jiu este acuzat de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și asta după ce ar fi întreținut relații intime cu două fete de 15 ani. 

Un tată al unei fete spune că abia a reușit să vadă din imaginile apărute în spațiul public. Tot acesta a declarat faptul că fiica lui nu i-a spus nimic, în schimb părea destul de deprimată la telefon.

”Am văzut un mic fragment și nu am putut să mă mai uit. Nu mi-a spus nimic. Eu ieșeam zilnic cu ea, dar de când s-a întâmplat, când vorbeam cu ea la telefon părea foarte deprimată. În ziua în care a mers la piscină, m-a sunat și mi-a zis că va merge acolo cu prietena ei. În momentul în care a avut loc acel eveniment, ceasul era 21:30, ceea ce toate piscinele sunt închise”, a spus tatăl unei minore.

Tot acesta este de părere că mai sunt și alte victime și acuză că filmările au fost făcute intenționat: ” Cred că mai sunt și alte victime. Nu cred că este pentru prima dată sau că el nu știa că acele camere bat în zona respectivă. Cred că își dorea acele filmări.  Filmările cu minore, din câte am înțeles, se vând pe bani mulți”, mai spune bărbatul.

Afaceristul se cunoștea cu familiile celor două fete, însă niciodată nu le-a dat de gândit că bărbatul ar putea face așa ceva: ” Din păcate, îl cunosc de mai mulți ani. Nu credeam că ar putea face așa ceva. Fata mea a fost amenințată că dacă va spune ceva, o va căuta”, mai spus bărbatul.

Celălalt tată spune că a aflat de la prieteni și m-au întrebat dacă este adevărat: ”Nu am avut de unde să știu. M-au sunat niște prieteni. Mă cunosc cu bărbatul de peste 30 de ani. Fata mea merge la acea piscină de la 2 ani, nu mă gândeam la așa ceva. Din câte cunosc eu, fetele ar fi consumat băuturi alcoolice. Eu habar nu aveam de așa ceva, am aflat de la anchetatori”, a mai spus tatăl unei alte minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here