Ce se întâmplă cu Spitalul din Târgu Cărbunești. Manager: ”Este o veste mult așteptată!”

0
491

Spitalul din Târgu Cărbunești își reia activitatea normală de dinainte de pandemie. Veste vine după mai bine de doi ani în care unitatea medicală a tratat doar pacienți infectați cu Covid-19, fiind spital suport.

Managerul unității medicale, Constantin Târziu, spune că începând cu data de 1 mai se va relua activitatea normală, cel puțin așa a primit asigurări: ”Ne vom relua activitatea normală. Am vorbit și la Ministerul Sănătății și există promisiuni în acest sens. Astfel, noi începând cu data de 1 mai ne vom relua activitatea în regim normal, așa cum era înainte de pandemie. Este o veste mult așteptată, dar nu a depins de mine, ci de Ministerul Sănătății. Numărul pacienților cu Covid este din ce în ce mai mic în spital, lucru foarte bun. Este nevoie să venim și în sprijinul celorlalți pacienți care au nevoie de spitale, să fie consultați de către medici specialiști”, a spus Târziu.

În ceea ce privește cheltuiala cu facturile, managerul Târziu spune că a putut face față până acum. Ba mai mult, guvernul a lut decizia ca norma de hrană a pacienților să se dubleze, în prezent fiind de doar 11 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here