Ce se întâmplă cu una dintre cele mai importante clădiri din Târgu Jiu

0
380

Casa Tineretului din Târgu Jiu va intra într-un proces ce reabilitare, imobilul fiind preluat deja de către Compania Națională de Investiții. Lucrarea se ridică la circa 5,3 milioane de euro.  

 Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că o parte din bani pleacă de la instituția pe care o conduce, fiind vorba despre o cofinanțare în valoare de 700.000 de lei. Consilierii județeni au aprobat, în ședința de joi, predarea imobilului către CNI. 

”Conform discuțiilor purtate cu CNI, ieri am adoptat două hotărâri de Consiliu Județean pentru reabilitarea a Casei Tineretului. Am aprobat predarea imobilului pe bază de protocol, așa este prevederea legală. Am mai contribuit și contribuția noastră de peste 700.000 de lei. Astfel, conform discuțiilor purtate, în maxim 2 ani de la începerea lucrărilor, imobilul trebuie să fie gata. Este o lucrare importantă pentru județul Gorj. Acest edificiu va fi doar pentru activitățile culturale. Este exclusă vânzarea acestuia”, a spus Cosmin Popescu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here