Cere cu disperare o locuință ANL: ”Am doi copii și nu am unde să merg. Ajung în stradă!”

0
2155

Situație complicată pentru un bărbat din Motru și familia acestuia. Gorjeanul cere cu disperare autorităților locale să i se dea o locuință într-un bloc de tip ANL. Acesta locuiește în acest moment cu chirie într-un apartament, însă peste câteva zile va ajunge în stradă, tocmai pentru că proprietarul nu vrea să-i mai țină.

Cătălin Cuțui împreună cu soția sa au făcut nenumărate cereri către primărie pentru a primi o locuință ANL sau de la fondul locativ, însă nu li s-a oferit nici măcar un răspuns, conform bărbatului. Acesta mai spune că a depus cereri încă din anul 2018. Ba mai mult, Cătălin speră ca autoritățile locale din Motru să-l ajute, tocmai pentru a nu ajunge în stradă cu familia sa. Veniturile pe care le câștigă sunt mici.

”Sunt dispus să plătesc eu datoriile celor care nu le-au achitat la asociațiile de proprietari și să rămân eu cu locuința. Nu ne ajută nimeni. Am făcut cereri încă din anul 2018, dar nu am primit nimic. Tot cei bogați beneficiază de astfel de locuințe, nu noi cei săraci. Eu de luni trebuie să plec din locuința unde stau acum cu soția și cei doi copii. Nu am unde să mă duc. Ce fac? Merg în stradă? Există anumite locuințe care se dau în regim de urgență, dar noi nu suntem ajutați. Cerem să fim și noi sprijiniți. Suntem oameni muncitori, plătim taxe”, a spus Cătălin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here