Complexul imobiliar construit ILEGAL pe terenul fostei fabrici de confecții din Târgu Jiu

0
458

Polițiștii locali din Târgu Jiu au efectuat verificări pe terenul fostei fabrici de confecții din municipiul Târgu Jiu. Afaceristul care a cumpărat fabrica și terenul aferent a construit un complex imobiliar. Oamenii legii au sesizat că atât lucrările de desființare, cât și lucrările de construire, au fost executate fără a fi obținute autorizațiile prevăzute de lege, au fost efectuate pe terenul fostei fabrici de confecții din municipiul Târgu Jiu. De asemenea, investitorul a fost amendat cu 5.000 de lei pentru amplasarea de mijloace de publicitate, în mod ilegal. 

“În acest sens, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, au fost sesizate organele de cercetare penală, întrucât lucrările neautorizate au fost executate în zona construită protejată a Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”.

De asemenea, a fost aplicată  sancțiune contravențională în valoare de 5000 lei, pentru amplasarea de mijloace de publicitate, fără a deține aviz temporar de publicitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 185/2013 Republicată, privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate, precum și ale H.C.L. nr. 682/2021 pentru aprobarea Regulamentului local privind avizarea și autorizarea mijloacelor de publicitate pe raza municipiului Târgu Jiu”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here