Copil de 6 ani, rănit grav în incinta Primăriei, după ce o statuetă a căzut peste el

0
730

Un copil de șase ani a ajuns de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, în urmă cu puțin timp, după ce a fost lovit de o statuie care s-a desprins și a căzut peste el, în holul principal al Primăriei Capitalei.

„La ora 13.46 am fost solicitați să intervenim pentru un copil rănit la intrarea principala în Primăria Capitalei. La ora 13.51 copilul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat, conștient, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala”, a transmis ISU București-Ilfov.

Martorii din primărie au declarat că micuțul ar fi încercat să se cațere pe statuie, moment în care aceasta s-a desprins și a căzut peste el.  Copilul venise la primărie cu tatăl său, care avea formalități de îndeplinit.

”În cursul acestei zilei, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei instituții publice, o statuetă ar fi căzut peste un minor.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în momentul de față efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis polițiștii bucureșteni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here