Detalii ȘOCANTE despre bebelușul îngropat la Licurici: ”A venit cu el într-o plasă de rafie!”

0
6300

Descoperire șocantă într-o localitate din Gorj. Osemintele unui nou-născut au fost găsite în spatele unei case din Licurici.
Trupul bebelușului a fost îngropat la aproximativ un metru în pământ, în urmă cu mai bine de 2 ani. Descoperirea macabră a avut loc în urmă cu două zile, iar fapta a fost anunțată de o bătrână, care este chiar mătușa mamei pruncului.
Aceasta era suparată că nu se poate înţelege cu familia pe o parcelă de pământ, și a luat decizia de a suna la poliţie pentru a anunţa ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de doi ani. Mama pruncului are acum 21 de ani şi a povestit cum s-a întâmplat totul.

”Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 3 ani şi jumătate. Eram în sala de examen de Bacalaureat, eram însărcinată în aproximativ 7 luni şi jumătate. Am aşteptat a doua zi. Nu știam ce se întamplă cu copilul. Nu știam că am născut un copil mort. Am tot sperat. Nu am știut ce să fac. Aşa ca l-am pus într-un dulap de haine, l-am învelit şi i-am lăsat faţa descoperită crezând că poate va da un semn”, spune tânăra.

Pe lângă asta, tânăra mai povestește faptul că după câteva zile a venit mama ei la ea, l-a luat pe prunc şi a plecat cu el spre mătuşă, iar de atunci spune că nu mai ştie nimic: ”Mama mea a venit şi că îl ia ea şi se va duce la mătuşa mea. L-am dat mamei care l-a adus la această doamnă şi de atunci nu mai ştiu ce s-a mai întamplat”, a mai declarat tânără.

Mătuşa fetei recunoaşte că a ajutat la îngroparea bebeluşului, oferind detalii terifiante: ”A fost băgat în pungi, în câteva pungi. Am, rugat-o frumos de l-a scos din pungi. Am zis să-l văd. Era cam atât de mare, avea capul aşa şi în partea asta avea părul creţ şi negru. L-a ţinut în frigider mai multe luni, nu pot să spun câte, că nu ştiu. Am întrebat-o de ce l-a mai ţinut în frigider, de ce nu l-au aruncat în Jiu, de ce nu i l-a dat lui când pleacă în cursă să-l arunce undeva”, spune Valerica Lăudat, mătușa tinerei de 21 de ani.

De asemenea, gorjeanca mai declară faptul că cea care a venit cu pruncul a fost chiar mama tinerei de 21 de ani: ”A venit chiar mama ei cu el într-o plasă de rafie de la Târgu Jiu. Am fost la poliţie şi am declarat. Au venit, au săpat şi au găsit punga pe el, aşa cum am spus eu. 85 de centrimetri au fost, așa cum am zis eu. Au adunat oase şi gogoloaie din alea ce s-au format acolo”, a mai spus Valerica.

Procurorii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru omor: ”La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înregistrat dosar penal şi se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care dispune de toate măsurile necesare pentru aflarea adevărului în vedere tragerii la răspundere a persoanelor vinovate”, spune Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cetăţenii sunt îngroziţi de cele întâmplate: ”Nu s-a mai întamplat aşa ceva pe aici. Nu am mai auzit până acum. Este îngrozitor(…)Mi se pare ceva ieşit din comun, nu ştiu. După atâția ani de zile, parcă nu îmi vine să cred. Incredibil, șocant!”, spun câțiva localnici din Licurici.

Ancheta prevede și o analiză a osemintelor la Mina Minovici, pentru a se stabili cu exactitate dacă bebelușul a fost viu sau mort la naștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here