Diana Șoșoacă: ”Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

0
187

Diana Șoșoacă s-a arătat revoltată de faptul că sălile de forță au fost închise, în contextul noilor restricții impuse de Guvern. „Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”, este una dintre dilemele parlamentarului.  

Senatoarea a explicat, într-un live pe Facebook, modelul american folosit pentru sălile de fitness şi a criticat Guvernul României pentru decizia de a le închide.

„Dacă eu vreau să mă duc să trag de fiare, de ce nu mi se permite să am sală de fitness deschisă 24 din 24?”, a întrebat Diana Șoșoacă, într-un live transmis pe Facebook, în care poartă o conversație cu Luis Lazarus, conform Antena3.

Șoșoacă a mai spus că are şi o soluție pentru a ține activitatea sălilor de sport deschisă.

„Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here