Doi angajați ai CJ Gorj, reținuți de polițiști

0
619

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind în continuare cercetărilor într-un dosar penal, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați de 48 si 54 de ani,din municipiul Târgu Jiu. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de complicitate la obținere ilegală de fonduri publice.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în calitatea de membrii în comisia de atribuire a lucrărilor și serviciilor de reparare și întreținere drumuri județene, ar fi favorizat trei agenți economici, constituiți într-un parteneriat, în vederea încheierii contractului prin modul de întocmire a caietului de sarcini și prin prezentarea unei situații fictive privind existența utilajelor de deszăpezire în teren.

Prin înlesnirea și ajutarea operatorilor economici s-a încasat ilegal contravaloarea orelor de așteptare, pentru lucrări de deszăpezire.

„La data de 16 aprilie a.c., cei doi bărbați vor fi prezentați Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here