Dr. Adrian Marinescu: “ E clar că vom avea sărbători liniştite!”

0
156

Potrivit declarațiilor directorului medical al Institutului Matei Balş, dr. Adrian Marinescu, situaţia epidemiologică este una echilibrată şi vom avea sărbători liniştite.

Nu trebuie uitat, însă, că pandemia nu a trecut.

„În momentul de faţă lucrurile sunt mai mult decât echilibrate şi de la o zi la alta situaţia e mai bună. Numai că nu poţi să nu te uiţi cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo. E clar că vom avea sărbători liniştite, este un lucru cert pentru noi toţi, dar contează ce va fi pe urmă. Şi eu sper că în afară de faptul că vom creşte vaccinarea – tot sper că vom creşte vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim şi prudenţi şi să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus Adrian Marinescu, directorul medical de la „Matei Balş”, miercuri, în emisiunea „Marius Tucă Show”

Medicul recomandă respectarea măsurilor anti-COVID pentru a avea sărbători liniştite, fără risc „să ajungem să ne chinuim din nou”.

Totodată, medicul menționează faptul că, vaccinarea face diferenţa între cazurile grave de COVID-19 şi cele uşoare, „ca o viroză, un guturai”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here