Eveniment deosebit la Conacul Olarilor din Baia de Fier. Ce surprize îi așteaptă pe participanți

0
369

Gorjenii și nu numai sunt așteptați sâmbătă, 18 decembrie, la un eveniment inedit care va fi desfășurat la „Conacul Olarilor” din Baia de Fier. Mai exact este vorba despre un atelier de creație a unor decorațiuni pentru bradul de Crăciun, cu simboluri românești. Împreună cu artista Daciana Ungureanu, în cadrul acestui eveniment, participanții vor învăța să modeleze și să picteze manual decorațiuni din lut, pe care la finalul workshopului le vor putea lua acasă. De menționat este faptul că intrarea este gratuită.
„Vă invităm să intrați în spiritul sărbătorilor de iarnă, într-un spațiu de poveste.
Cât va dura și unde are loc?
Atelierul va dura 2 ore, începând cu ora 11:00, și se va ține la Pensiunea Conacul Olarilor din Baia de Fier. După atelier mai puteți zăbovi să vă povestim despre noi, și chiar să gustați din produsele locale din Baia de Fier.
La acest workshop pot participa atât adulți, cât și copii.
IMPORTANT: Pentru înscriere, transmiteți un mesaj pe pagina pensiunii, împreună cu nr. de telefon și nr. de persoane. Locuri limitate!
Cat costă?
Este primul atelier organizat la pensiune și, probabil, în Baia de Fier. Nu se percepe taxă de intrare. Acesta este cadoul nostru pentru voi, de Crăciun.
Ce veți învăța?
Veți putea modela și picta manual decorațiuni din lut, obiecte pe care la finalul workshopului le veți putea lua acasă, pentru bradul vostru, de Crăciun.
Obiectele vor fi pictate cu simboluri românești, despre care veți putea afla mai multe. Veți fi uimiți de semnificațiile lor 🙂
Cine susține atelierul?
Workshopul este susținut de artista Daciana Ungureanu, din Novaci. Daciana este un iubitor al simbolurilor tradiționale, pe care le transmite prin toate lucrările sale, de ani de zile. Anul acesta, Daciana a avut prima expoziție personală, care s-a dovedit un succes, participând apoi cu lucrări și în cadrul altor expoziții.
Daciana este profesor de artă decorativă la Școala Populară de Artă, secția din Novaci. De asemenea, de multe ori, artista a reprezentat România și județul Gorj la diverse târguri și expoziții internaționale.
Dacă vreți să aflați mai multe despre munca Dacianei, vizitați colecția de ceramică și costume populare pe care o găzduiește acasă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here