Fals polițist din Târgu Jiu, reținut

0
333

Un bărbat din Târgu Jiu, care ar fi pretins că este polițist, a ajuns în arestul IPJ Gorj. Târgujianul în vârstă de 37 de ani este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, la 17 mai, s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine. Acesta avea asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată.

Totodată, pe 30 aprilie, bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

Începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie. Acesta i-ar fi solicitat să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei. Ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării, a fost ridicat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegherea unității de parchet competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here