Florin Cîțu: „Trebuie să oprim ACUM schimburile comerciale cu Rusia!”

0
136
Ministrul Finantelor, Florin Citu participa la dezbaterea dintre reprezentantii organizatiilor patronale si cei ai guvernului, marti 10 decembrie 2019, la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis vineri, 4 martie, că, schimburile comerciale cu Rusia trebuie oprite. Acesta susține că regimul condus de Vladimir Putin „este o Amenințare pentru toate țările din regiune”. 

„Atât timp cât încă vom face comerț cu Rusia, economia ei va fi bine. Actualul regim al Rusiei cu o economie funcțională este o amenințare pentru toate țările din regiune. Trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia acum. Este imperativ pentru siguranța noastră”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Azi, 4 martie, s-a intrat în a noua zi a războiului declanșat de Rusia în Ucraina, după ce țara condusă de Vladimir Putin a lansat pe 24 februarie prima ofensivă asupra țării al cărei președinte este Volodimir Zelenski, cu atacuri aeriene şi cu rachete.

În acest context, premierul PNL Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu oficiali ai Ambasadei SUA la București, au declarat surse guvernamentale pentru Libertatea. Totodată, vizita premierului Nicolae Ciucă la Ambasada SUA de la București a avut loc și în contextul în care vicepreşedintele american Kamala Harris ar putea veni în România săptămânile viitoare, potrivit unor surse de la Washington citate de publicația americană The Hill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here