Florin Mergea își deschide Academie de tenis la Târgu Jiu: “Voi ghida fiecare pas al lor spre înalta performanță!”

0
102

Tenismenul Florin Mergea își deschide Academie în orașul natal, Târgu Jiu.  Iubitorii de tenis sunt așteptați începând cu data de 1 Iunie pentru a fi ghidați către performanțe. Sportivul gorjean este un jucător profesionist de tenis de câmp, acesta a câștigat 7 titluri ATP. A evoluat și pentru lotul național de tenis. De asemenea, a câștigat titlul de cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu, timp de mai mulți ani.

„Aici, la Târgu Jiu, unde totul a început cu clubul de tenis Elite, am crescut frumos și este timpul pentru următorul pas: deschidem împreună porțile Academiei de Tenis Florin Mergea. Începem de ziua lor, a copiilor, 1 iunie 2022, pentru ca de acolo pornește totul, din copilărie.

Alături de echipa mea voi ghida fiecare pas al lor spre înalta performanță, ținând cont de fiecare aspect al personalității lor și al calităților lor atletice.
Experiența m-a învățat că înainte de a deveni jucător de top mondial trebuie sa fii un om complet. Pentru detalii și înscrieri vă rugăm sa ne contactați la următorul număr de telefon: +40767.298.919”, se arată într-un anunț postat pe pagina de socializare a tenismenului Florin Mergea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here